25 Haziran 2012 Pazartesi

Beyaz Döşemeli Kontrplak Sandalye

Beyaz kaplamalı olan sandalye modelimizi sizlere sunuyoruz kaliteli bir sandalye ile oluşan ve kontrplak ile sırt tarafı yapılan sandalyemizde konforun tadını cıkaracaksınız. Belinize göre ayarlanmış olan kontrplak da rahatlıga bir adım daha yaklaşarak daha mutlu olmanızı sağlayacaktır.

Fiyat: 50 TL (Kampanyalı Fiyatımızdır Kısa bir süre için ) 
Mail: admin@fatihyucel.net 
Telefon: (0)539 519 44 88
 






Siyah Kaplamalı Kontrplak Sandalye

  Şimdiki modelimiz kontrplak dan yapılan sandalyelerimize döşeme olarak siyah deri bir döşeme ile karşınıza cıkartıyoruz resimde de gördüğünüz gibi siyah döşemeli kontrplak dan oluşan sandalyemiz hoşunuza gideceğine inanıyorum..

  Bu modelimizi bu aralar kampanya oluşturduğumuz için kısa bir süreliğine 1 tanesi 50 TL den satmaktayız istediğiniz kadar sipariş vererek böle bir sandalye ye sahip olabilirsiniz..

 Fiyat: 50 TL ( Kısa bir süre için geçerli)
Mail: admin@fatihyucel.net
Telefon:(0)539 519 44 88








24 Haziran 2012 Pazar

Açılıp Kapanan Masa Sandalye

 Bu sefer ilginizi çekebilecek bir masamızı paylaşıyorum sizler ile bu masa masa değil sadace açılıp kapanan bir cins den masa kücük görünümü ile hiç bir yer kaplamaz ve acınca büyüklügünü sizde göreceksiniz.

  Masalar beyaz tonu ve kahverengi tonu bulunmaktadır raylı bir sistem oluşmaktadır. yanlardan çekildiginde acılan bu masa vazgecilmeniz olacağından eminim
Fiyat: 400 TLMail: admin@fatihyucel.net
Telefon: (0)539 519 44 88







Nasıl Sipariş Verebilirim

 Merhabalar Öncelikle bizi seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum ve nasıl sipariş vereceğinizi anlatmak istiyorum. Şuan e-ticaret yada sanal mağaza olarak siteyi ele almadık şuan basit den bir başlayalım dedik. Boluda ürettiğimiz sandalye ve masaları tüm türkiye ile tanıştırma amacında bulunmaktayız.

  Bize nasıl sipariş verebilirsiniz.. Dilerseniz mail adresimize mail atarak yada telefon numaralarımızdan bizleri arayarak hangi yazımızı begendi iseniz o sandalye masa veya takım olarak da satın alabilirsiniz.


 İşlem Nasıl Gerçekleşmekte Nasıl Ödeme Yapacağım?

     Ödemelerinizi Havale Eft ile yapabilirsiniz şimdilik bu yöntemi kullanıyoruz planladıgımız gibi gider ise kredi kartı ödeme yöntemine geçeceğiz ödemeyi geçtiginiz anda bize ulaşarak ödeme yapılmıştır Ad soyad olarak bildiriyorsunuz ve ödeme doğrulandıktan sonra Siparişiniz kargo'ya verilerek en az 3 gün içersinde elinize ulaşmaktadır..


 Her hanği Bir Sorunda Garantiniz Var mı?
   
    Biz kaliteli üretim yaptığımıza inanıyoruz buna sizler de inanacaksınız siparişiniz elinize geçtikten sonra bizlere hak vereceksiniz tabi ki en az 1 ay içerisinde oluşan sorunları bize bildirerek ürünü değiştirme yada onarma işlemi yapılacaktır.

Banka Hesap Telefon Numaralarımız ?

   Havale Yapmak için Hesap Numaramız
  Hesap Sahibi Adı: Fatih Yücel
  Şube Kodu: 1233
  Hesap Numarası: 01101228
  Banka: HalkBank

  Telefon Numaramız : (0)539 519 44 88

Biz Kimiz ?

 Biz Kimiz ?
  Bolu'da Üretmiş olduğumuz Sandalyeleri ve masalar yada çekyat kollarını sizler ile buluşturmak için çalışan bir ekibiz.Bolu'da kaliteden ödün vermeyen  bir firmamız bulunmaktadır.Dilersiniz Bolu'ya gelerek üretimimizi görebilir ve sizde bize hak verekcesiniz kalite'den ödün vermemekteyiz herşeyden önce kalite diyoruz..


  Çaydurt Mevki, 
  Bolu, Türkiye 0374 226 4026







Yeni Takım Masa Sandalye 2

 Yeni çıkarmış oldugum sandalye ve masalardan oluşan mutfağınız için cok güzel bir görünüm sağlayacaktır yeni tasarımımız işte sizler ile..

  Masa cam dan oluşan üst kısmı ile görünümüne hoş bir görünüm katacaktır 4 sandalye den oluşan bu grup da ki sandalyeler de ise beyaz kaplama ile rahatlığı sizde his edeceksiniz..

Fiyat: 400 TL
 Sipariş Vermek İçin..
 Mail: admin@fatihyucel.net
 Telefon: (0)539 519 44 88






22 Haziran 2012 Cuma

Masa Sandalye Takım

 Şimdiki modelimizi istediginiz her yerde kullanabileceğiniz masa sandalye takım olarak hazırlanmış bir modelimizdir. Görünüşü ile sizleri etkileyecek olan bu sandalyeler ve cam masa gerçekten de güzel olacagından hiç şüphem yoktur.

    Sandalye ve masa sizce nasıl duruyor ilginizi çekiyor değil mi ? Bu takım ı isterseniz salonunuzda isterseniz mutfagınızda kolayca kullanabilirsiniz..

Fiyatı: 450 TL
Sipariş Vermek için: Mail:admin@fatihyucel.net
Yada Telefon : (0)539 519 44 88

3 Haziran 2012 Pazar

Sandalye Satın Al

Her çeşit ve her şekilde tekli olarak sandalye satın da alabilirsiniz örnek olarak göstermiş olduğum resimdeki sadace bir tanesidir ve bir sürü vazgeçilmez şekilde üretilen sandalyelerimiz mevcuttur gerek kontrplak dan gerek de demir den üretilen bu sandalyelerde deri kullanılmaktadır..

   Sandalyeler evinize güzel bir konfor ve rahatlık getireceğinden hiç şüpheniz olmasın bu sandalyeler hem kullanışlı hem konforlu hemde cebinizee büyük miktarda harcayarak değil de normal fiyat ile sahip olacaksınız.

Fiyat:  75.00 TL

Sipariş Vermek için: Mail:admin@fatihyucel.net
Yada Telefon : (0)539 519 44 88

Tabure Satın Al



 Taburelerimiz orjinal olarak el emeği ile özen gösterilerek üretilmiştir.Tabureler siyah yada beyaz kaplamalar ile oluşmaktadır.Tamamen kontrplak lardan oluşan tabureler eviniz için vazgeçilmez bir seçim olacaktır küçük ve yer kaplamayan tabureler iç içe geçerek hiç bir şekilde yer kaplamaz.

   Taburelerden sizler için çektiğimiz bir kaç resimleri size sunuyorum yakından daha da hoşunuza gideceğine eminim umarım bunları beğenirsiniz.

Fiyat: 40 TL
Sipariş Vermek için: Mail:admin@fatihyucel.net
Yada Telefon : (0)539 519 44 88